Carabo AS hjelper deg med å skaffe din drømmebil

Carabo AS hjelper deg med å skaffe din drømmebil direkte fra merkeforhandlere i utlandet til deg, til beste pris i markedet. I tilegg har vi til enhver tid utvalgte populære biler på lager i Norge.

Vi har over 15 års erfaring med bilimport og gir deg de beste råd for et trygt bilkjøp. Vår spesialitet er godt utstyrte nyere BMW og Porsche som er attraktive i det norske markedet. Carabo AS leverer «mest bil for pengene».

Det tyske markedet er for eksempel kjent for sitt gode rykte når det gjelder bilhold, og med 80 millioner mennesker er utvalget vestentlig bedre enn i Norge for å finne den perfekte bilen med riktig fargekombinasjon og utstyrsnivå for våre kunder.

Vår ambisjon er å hele tiden levere biler som overgår våre kunders forventning.

Carabo AS har spesialisert seg på import av nyere BMW, Porsche og andre kvalitetsmerker

Gjennom 15 år med bilimport og som tidligere merkeforhandler har vi skaffet oss erfaring slik at våre kunder vil få de beste råd for et trygt kjøp av bil fra utlandet.

Vi har mest erfaring med merkene BMW, Mercedes- Benz og Porsche men skaffer selvfølgelig også andre merker på forespørsel.

Gjennom vår lange erfaring har vi opparbeidet et godt nettverk og sikrer deg et godt kjøp som passer dine behov. Våre biler kommer fra merkeforhandlere slik at du får kvalitetsikrede biler og unngår dårlige kjøp fra useriøse forhandlere eller privatpersoner.

Alle biler vi tar inn, til lager eller direkte til kunde får en full overhalling med innvendig/utvendig bilpleie så bilen er som ny ved overtagelse.